vineri, 4 iunie 2010

Vitamine pentru suflet (2)

Sarutari in aer

" De multe ori avem de invatat de la copiii nostri. Acum ceva vreme un prieten a pedepsit-o pe fata lui pentru ca a stricat o rola intreaga de hartie aurie pentru impachetat cadouri. Nu prea aveau bani si copila a incercat sa decoreze o cutie de cadouri, pe care s-o puna sub bradul de Craciun. In ciuda faptului ca era pedepsita, micuta i-a dat cadoul tatalui in dimineata urmatoare si i-a zis: "E pentru tine tati!" El s-a simtit rusinat pentru reactia pe care o avusese, dar s-a suparat din nou cand a vazut ca pachetul era gol.
A tipat la ea: "Nu stii ca atunci cand faci un cadou trebuie sa fie ceva in el?"
Micuta l-a privit cu lacrimi in ochi si i-a zis: "Tati, nu este gol. Eu am pus acolo multi pupici numai pentru tine tati..."
Tatal s-a simtit distrus. A luat-o in brate pe fetita lui si a rugat-o sa-l ierte. Prietenul meu a pastrat cutia aceea multi ani. Cand se simtea descurajat, mai lua cate un pupic din cutie, amintindu-si cu cata dragoste fusesera pusi acolo.
Sa-i intelegem pe copiii nostri si sa avem rabdare. Ei au intotdeauna sau ceva foarte important sa ne spuna."  ( H. Agudelo )

Nota: Multumesc  Luca ( stii tu care ) !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un cadou mai frumos de atat nu cred ca poate primi un parinte!!!

Aniky