vineri, 25 februarie 2011

DESPRE ...OAMENII DIN VIATA MEA

Oamenii intra in viata noastra pt. un MOTIV, pt. un SEZON sau pt. o VIATA...
Cand o sa stii de ce au facut-o si pentru cat timp, o sa stii ce sa faci pentru acea persoana...

Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ti-ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si, deseori, sunt!
Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie. Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va spune sau va face ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. Cateodata ei mor..... Cateodata doar se indeparteaza..... Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie...... Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata. Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este timpul sa mergi mai departe.

Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, fiindca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ei iti aduc o experienta de pace sau te fac sa razi..... Ei te pot invata ceva ce nu ai mai facut...... Ei iti pot da de obicei o cantitate incredibila de bucurie..... Crede, este real ! Insa.... doar pentru un sezon.....

Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie solida, emotionala. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana si sa pui ceea ce ai invatat in practica in toate celelalte relatii si aspecte ale vietii tale.

Se spune ca dragostea este oarba dar, fara putinta de tagada, prietenia este clarvazatoare.......

Va multumesc tuturor celor care faceti parte din viata mea, fie ea de zi cu zi, fie ea socio-profesionala, fie ea "virtuala", indiferent ca este pentru un motiv, pentru un sezon sau pentru o viata......